مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) تهران

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

خواص خرما از منظر علم تغذیه

30 مهر 1393 توسط اعتمادیان

خرما دارای قند فراوانی است که از سالم ترین قندهاست. حتی بعضی از افراد دیابتی نیز می توانند از آن استفاده نمایند.

خرما دارای 13 نوع ماده حیاتی  و 5نوع ویتامین است که مجموعه آنها خرما را به صورت یک منبع غذایی غنی درآورده است.

خرما دارای کلسیم قابل ملاحظه ای است که در استحکام استخوان ها و دندان ها مخصوصا در دوران شیردهی مادران بسیار مؤثر است.

خرما از فسفر نیز بهره کافی داردو فسفر از عناصر اصلی تشکیل دهنده مغز و مانع ضعف اعصاب و خستگی است و نیز تشکیل دهنده مواد هورمونی است.

از جمله مواد معدنی دیگری که در خرما وجود دارد پتاسیم است که در درمان زخم معده نقش مهمی دارد و به تعادل بدن کمک می کند.

خدایا چه بخورم،63



مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: فرهنگی لینک ثابت

نظر از: یثربی [عضو] 
  • کوثر کاشان

سلام مطلب علمی و مناسبی بود.
منتظر حضور شما در وبلاگمان هستیم.یاعلی

1393/07/30 @ 12:05


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مرداد 1404
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) تهران

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • عمومی
    • فرهنگی
      • نکات آموزنده
    • آموزش
  • پای درس بزرگان
  • در محضر یار
  • دلنوشته
  • حکیمانه
  • پژوهشی
  • پایان نامه
  • مهدیا...
  • وصیت نامه شهدا
  • سبک زندگی
  • خواص و ثواب سوره های قرآن
  • سیاسی
  • خاطرات

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
وصیت شهدا
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس