خواص خرما از منظر علم تغذیه
30 مهر 1393 توسط اعتمادیان
خرما دارای قند فراوانی است که از سالم ترین قندهاست. حتی بعضی از افراد دیابتی نیز می توانند از آن استفاده نمایند.
خرما دارای 13 نوع ماده حیاتی و 5نوع ویتامین است که مجموعه آنها خرما را به صورت یک منبع غذایی غنی درآورده است.
خرما دارای کلسیم قابل ملاحظه ای است که در استحکام استخوان ها و دندان ها مخصوصا در دوران شیردهی مادران بسیار مؤثر است.
خرما از فسفر نیز بهره کافی داردو فسفر از عناصر اصلی تشکیل دهنده مغز و مانع ضعف اعصاب و خستگی است و نیز تشکیل دهنده مواد هورمونی است.
از جمله مواد معدنی دیگری که در خرما وجود دارد پتاسیم است که در درمان زخم معده نقش مهمی دارد و به تعادل بدن کمک می کند.
خدایا چه بخورم،63